To the nl versionTo the en version

Projecten

DarkSigner biedt haar producten graag op projectbasis aan. Op deze manier kunt u zich met uw eigen werkzaamheden bezighouden en zorgen wij dat een opdracht van a tot z binnen uw bedrijf wordt uitgevoerd. Indien gewenst, nemen wij het gehele projectmanagement voor de opdracht over. Hierdoor kunnen eventuele problemen snel opgelost worden en kunnen ook instant veranderingen nog doorgevoerd worden. Tijdens de gehele ontwikkeling, productie en installatie van onze producten bij uw bedrijf, blijven we nauw betrokken bij het proces. Een intensieve samenwerking tussen partijen als architecten, veiligheidsexperts en DarkSigner zorgt voor een optimale uitvoering van een opdracht.

Wij trainen desgewenst ook uw veiligheids- en/of onderhoudspersoneel. Zo blijft de kwaliteit en continu´teit van onze producten over de levensduur gewaarborgd.

DarkSigner, ook voor uw bedrijf!

Onze geavanceerde, innovatieve producten worden vooral ingezet voor het markeren van vluchtwegen om zo de veiligheid te bevorderen.

Zo kunt u toepassingen van DarkSigner producten vinden in zorginstellingen, supermarkten, winkelcentra, distributiecentra, kantoorgebouwen, openbare gebouwen en recreatieparken. Maar DarkSigner vindt u ook terug in verschillende takken van de industrie: de chemische en petrochemische industrie, de offshore industrie, de energiesector en de betonindustrie zijn slechts enkele voorbeelden. Ook in de infrastructuur en verkeerstechniek zijn er tal van toepassingsmogelijkheden met onze luminicerende producten denkbaar.